در برنج قهوه ای تنها یک لایه از شلتوک جدا میشودبرنج قهوه ای شاخص گلیسمی پایینی دارد . به این معنی که باعث افزایش قند خون پس از خوردن غذا نمیشود .برنج قهوه ای زمان پخت طولانی تری دارد مگر اینکه شکسته باشد .
بهترین و کامل ترین نوع برنج ، برنج قهوه ای می باشدبرنج قهوه ای یک برنج سبوس دار است
میزان فیبر و مواد معدنی برنج قهوه ای بیشتر از برنج سفید است .برنج قهوه ای حاوی مواد مغذی , ویتامین ها , آنتی اکسیدان است .
ارزش غذایی و روش پخت و نگهداری برنج قهوه ای با برنج سفید متفاوت است رنگ قهوه ای یا خرمایی برنج قهوه ای به دلیل وجود لایه سبوس و جوانه ی برنج است
تلفیق علم و تجربه . خرید مستقیم از تولید کننده با محصولات " زمرد ماسال " رد کردن