سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
معرفی آرد برنج قهوه ای

آرد برنج قهوه ای از آسیاب کردن برنج قهوه ای دانه متوسط همراه با لایه های سبوس تولید میشود . به عنوان آرد بدون گلوتن در انواع محصولات غذایی مورد استفاده قرار میگیرد .
آرد برنج قهوه ای طعم ملایم و آجیلی و رنگ تیره تری به محصولات پخته شده می دهد .
بطور کلی امروزه توجه محققان به تولید محصولات غذایی فراسودمند جلب شده است . استفاده از آرد برنج قهوه ای ، به دلیل اینکه تمامی خواص برنج قهوه ای را شامل میشود ، در انواع فراورده های غذایی صنعتی یا حتی مصارف خانگی ، تاثیر بسزایی در افزایش ارزش غذایی جامعه خواهد داشت .
ممباب مثال برنج قهوه ای حاوی گاما امینو بوتیریک اسید (گابا) است که نوعی آمینو اسید غیر پروتئینی با خواص فراسودمند است که دریافت طبیعی آن تنها از طریف مواد غذایی از جمله غذاهای تخمیر امکان پذیر است . طبق تحقیقات به عمل آمده توسط پژوهشگران صنعت غذا ، با افزودن آرد مالت برنج قهوه ای به نان سنگک و ماست که نوعی محصولات تخمیری محسوب میشوند ، سبب تولید خواص فراسودمند در این محصولات میشود .
از خواص گابا میتوان به تاثیر آن در کنترل بیماری های قلبی عروقی ، بی خوابی ، کنترل استرس ، کنترل فشار خون بالا اشاره کرد .