سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
مقایسه برنج سفید و برنج قهوه ای

برنج سفید تنها گونه برنج نیست . برنج سفید محصولی است که از پوست گیری کامل دانه برنج به دست می آید . اما در برنج قهوه ای تنها یک لایه از شلتوک جدا میشود . جدا سازی هرچه بیشتر سبوس از برنج ، و تفاوت در میزان مواد معدنی و درجه سفیدی بین دو نوع برنج سفید و قهوه ای سبب ایجاد تفاوتهای قابل ملاحظه ای بین برنج سفید و قهوه ای شده است . به گونه ای که با افزایش درجه جداسازی و تبدیل هرچه بیشتر سبوس ، از مقادیر آهن ، روی ، منگنز ، سدیم ، پتاسیم بیشتر کاسته میشود .
برنج قهوه ای از نظر ویژگی های تغذیه ای و ترکیبات فنولیک ، در مقایسه با برنج سفید مفیدتر میباشد . در واقع یکی از گونه های بی نظیر برنج در سراسر دنیا ، برنج قهوه ای است که کاملترین نوع غلات از لحاظ ارزش غذایی به شمار می آید .
برنج سفید محصولی برای تهیه غذا های معمولی و برنج قهوه ای محصولی برای تهیه غذاهای مفید است .