سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
برنج قهوه ای چیست

برنج قهوه ای بخاطر ظاهر متفاوتی که دارد ، برخی آن را با برنج دودی اشتباه میگیرند . برنج قهوه ای از جنس برنج سفید است اما از فراوری خاصی از برنج سفید تولید میشود . بدین صورت که در برنج سفید لایه های بیرونی شالی بطور کامل حذف میشود ، ولی در برنج قهوه ای در ابتدا شالی تحت فرایند حرارتی کوتاه مدت قرار میگیرد و سپس فقط لایه اول آن برداشته می شود . به همین دلیل در برنج قهوه ای تمامی ویتامین ها و مواد مفید موجود در سبوس برنج به دانه ی آن منتقل شده اند که همین امر سبب تغییر رنگ آن شده است .
وجود سه جزء از دانه ( سبوس ، آندوسپرم ، جوانه ) سبب شده که برنج قهوه ای جز غلات کامل و نوعی برنج رژیمی شناخته شود . غلات کامل سالم تر از غلات فراوری شده هستند .افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور باشند مصرف برنج را محدود کنند یا از نوع غلات کامل استفاده کنند.